De Ansatte

Bollerskov har en sammensat personalegruppe, der til sammen har en meget bred erfaring og uddannelsesbaggrund. Fx lærer-, arkitekt-, pædagog-, kommunikations-, håndværker- og SOSU-baggrund.

Lene Eriksen

Leder

Mit navn er Lene Eriksen og jeg er leder bor på opholdsstedet sammen med Kenneth og mine børn og hunde. Det har jeg gjort i snart 18 år. 

Min store kæphest er at stedet skal være et rart sted at være for både børn og voksne og tror på at det er en vigtig faktor, for at man kan udvikle sig både menneskeligt og fagligt. Jeg holder meget af naturen og elsker at rejse. Jeg kan godt lide at lave mad og bage og går heller ikke i vejen for en rask volleykamp.

Kenneth Asmussen

Souschef

Jeg hedder Kenneth Asmussen og er souschef på opholdsstedet og bor også på stedet sammen med, Lene, hendes børn og vores hunde.

Jeg elsker naturen og går både på jagt og dykker. Begge ting deler jeg gerne med børnene/de unge på stedet. Jeg spiller også musik i min fritid. Jeg elsker at rejse og kan godt lide at have et aktivt liv, også sammen med dem der bor på opholdsstedet.

Jane Pedersen

Pædagog

Jeg hedder Jane Pedersen, bor i Horsens. Jeg er uddannet pædagog. Jeg har bl.a arbejdet i ungdomsklub, SFO, og et Opholdssted med unge med diagnosen skizofreni , borderliner og cutting. De sidste 12 år har jeg arbejdet på Opholdssted bollerskov. Som pædagog lægger jeg bl.a vægt på at give børn/unge en masse succes oplevelser, da dette giver dem troen på sig selv - derudover støtter jeg de unge i de færdigheder der måtte være nødvendige for, at få et godt voksenliv. Jeg har taget havkajak kursus samt speedbådscerfikat. Jeg er vild med at lave kreative ting, såsom sy, flette, strikke, male. Derudover er jeg glad for dyr, have og madlavning.

Jess Krarup Geertsen

Pædagog.

Mit navn er Jess Krarup. Jeg er 31 år. Jeg har været uddannet pædagog siden 2010. Til dagligt bor jeg på et nedlagt landbrug sammen med min kone, min datter og min mor. Jeg er glad for udendørs aktiviteter, og sport, men kan også godt lide at hygge med en go film. Jeg går meget op i det relationelle arbejde, og bruger det jeg kan som person for at fremme dette.

Rian Ezra Petersen

Pædagog

Jeg ser mig selv som en aktiv og udadvendt person. Jeg holder meget af at bruge humor og af at være autentisk i mødet med dem omkring mig. Jeg elsker eventyr og udfordringer, i min fritid såvel som i mit arbejde.

Brian Sørensen

Pædagog

Jeg hedder Brian Sørensen og er bosat på Hjarnø sammen med min kæreste Louise og søn Nord.

Jeg interesserer mig for dyrehold og fiskeri, samt at involverer børnene på Bollerskov i dette.
 

Martin Høybye

Pædagog - Vikar

Martin bor i Horsens med sin familie og er vikar på Bollerskov. Han er pædagog, og derudover arbejder han med kommunikation og læser på universitetet. Det er ikke svært at overtale ham til en tur i skoven eller en dukkert i hav eller sø, da han har en stor interesse for dyr og natur. Hvis der er en guitar i nærheden, er det sandsynligt, at Martin giver et nummer eller benytter lejligheden til at prøve at lære dig et par greb, da han også er glad for musik. Martin interesserer sig desuden meget for bæredygtighed og klimaforandringer, som han beskæftiger sig med i sine studier.

Please reload

Opholdsstedet Bollerskov | Boller Slotsvej 6 8700 Horsens | info@bollerskov.dk | Tlf: 75 64 75 03 |

  • White Facebook Icon