"Danmarks ​rareste opholdssted"

de ansatte

Lene Eriksen - Leder​

Mit navn er Lene Eriksen og jeg er leder bor på opholdsstedet sammen med Kenneth og mine børn og hunde. Det har jeg gjort i snart 16 år. 

Min store kæphest er at stedet skal være et rart sted at være for både børn og voksne og tror på at det er en vigtig faktor, for at man kan udvikle sig både menneskeligt og fagligt. Jeg holder meget af naturen og elsker at rejse. Jeg kan godt lide at lave mad og bage og går heller ikke i vejen for en rask volleykamp.

Kenneth Asmussen - Souschef​

Jeg hedder Kenneth Asmussen og er souschef på opholdsstedet og bor også på stedet sammen med, Lene, hendes børn og vores hunde.

Jeg elsker naturen og går både på jagt og dykker. Begge ting deler jeg gerne med børnene/de unge på stedet. Jeg spiller også musik i min fritid. Jeg elsker at rejse og kan godt lide at have et aktivt liv, også sammen med dem der bor på opholdsstedet.

Jane Pedersen - Pædagog​

Jeg hedder Jane Pedersen og er 47 år, bor i Horsens, har en datter på 27 år. Jeg er uddannet pædagog. Jeg har bl.a arbejdet i ungdomsklub, SFO, og et Opholdssted med unge med diagnosen skizofreni , borderliner og cutting. De sidste 10 år har jeg arbejdet på Opholdssted bollerskov. Som pædagog lægger jeg bl.a vægt på at give børn/unge en masse succes oplevelser, da dette giver dem troen på sig selv - derudover støtter jeg de unge i de færdigheder der måtte være nødvendige for, at få et godt voksenliv. Jeg har taget havkajak kursus samt speedbådscerfikat. Jeg er vild med at lave kreative ting, såsom sy, flette, strikke, male. Derudover er jeg glad for dyr, have og madlavning.

​Jess Krarup Geertsen - Pædagog

Mit navn er Jess Krarup. Jeg er 31 år. Jeg har været uddannet pædagog siden 2010. Til dagligt bor jeg på et nedlagt landbrug sammen med min kone, min datter og min mor. Jeg er glad for udendørs aktiviteter, og sport, men kan også godt lide at hygge med en go film. Jeg går meget op i det relationelle arbejde, og bruger det jeg kan som person for at fremme dette.

Rian Ezra Petersen - Pædagog​

Telefon:

E-mail:

​Lea Vistesen - Pædagog

Jeg hedder Lea. Jeg er 29 år og bor i Horsens sammen med min kæreste og vores datter.
I min fritid er jeg sammen med venner og familie.
Jeg blev uddannet pædagog i januar 2012. Inden jeg blev fastansat på Bollerskov i september 2012, var jeg vikar her, så jeg har haft min daglige gang på stedet siden 2008.
I mit pædagogiske arbejde lægger jeg især vægt på at se det enkelte barn/ den enkelte unge som et individ se deres ressourcer frem for begrænsninger og med en anerkendende pædagogisk tilgang hjælpe til og forberede den enkelte til at kunne begå sig socialt og stå på egne ben

Lis Routhe - Uuddannet Pædagog

Mit navn er Lis Routhe. Jeg bor på et lille landbrug tæt ved Skanderborg sammen med min mand og to hunde. Jeg har to voksne børn som begge er flyttet hjemmefra. Oprindelig er jeg uddannet Arkitekt, men har de sidste 19 år arbejdet med børn både som lærer og pædagog.

Jeg har arbejdet 5 år som lærervikar i folkeskolen og 12 år på Juelsminde Dagskole. Jeg har nu været 2 år her på Opholdstedet Bollerskov. Jeg er et friluftsmenneske, som elsker at sejle, bade ,cykle,vandre og tage på ture med børnene i Opholdstedets autocamper.

​Martin Høybye - Pædagog

Telefon:

E-mail:

Nyhedsbrev

På nedenstående link kan du se vores seneste nyhedsbrev.

Du er også velkommen til at tilmelde dig vores nyheds-brev og modtage det direkte på din mail​.

hvem er vi

Opholdsstedet Bollerskov

CVR: 20198435​

find os

Boller Slotvej 6, 8700 Horsens

Find vej med Google Map